Почистването на строителни отпадъци

Процесът на почистването на строителни отпадъци

За извършване на дейности по почистването на строителни отпадъци се използва следната схема:

  • на строителната площадка е монтиран контейнер с необходимия обем;
  • съхранение на отпадъци в сметосъбирач;
  • бункерът със събрания боклук периодично се извозва на разрешено депо;
  • боклукът, доставен на сметището, се изхвърля в съответствие с установените стандарти.

Контейнер от 8 кубически метра е най-популярният вид резервоар, използван за съхранение и транспортиране на отпадъци. Този капацитет е компактен и просторен. Заема обаче много малко място. В такъв контейнер боклукът може да се зарежда както ръчно, така и механично, тъй като конструкцията на бункера има удобни форми. Капацитетът на колектора за боклук е 8 кубически метра – до 5 тона. За изваждането на напълнения контейнер пристига бункер и повдига резервоара до платформата на машината с помощта на механизирана система. Процесът на зареждане е бърз и прецизен. Освободеното пространство е заето от празен резервоар за по-нататъшно поставяне на боклук в него. Този сценарий Ви позволява да създадете условия за непрекъснат процес на събиране на строителни отпадъци.

Контейнери за извозването на строителните отпадъци – характеристики, цена

Ние сме специализирана фирма за извозване на отпадъци Лъч 2009. Адресът ни е: София 1700, ж.к. ВИТОША, бл. 2, вх. 1, ет. 10, ап. 46. Можете да се свържете с нас на телефон: 0878 196428.

Нашият екип от професионалисти държи на своята репутация и гарантира, точност, коректност и бързина при доставката на строителни контейнери.

Винаги в точното време и място ще предоставим за Вас строителни контейнери под наем на ниски цени.

Строителният отпадък се образува не само на площадките, където се изграждат многоетажни жилищни или промишлени сгради, но и по време на ремонта на апартаменти и офиси. Не може да се изхвърля такъв боклук заедно с обикновените битови отпадъци, поради което той трябва да се съхранява отделно.

Има няколко вида строителни отпадъци:

Дърво, пластмаса, полиетилен, които са елементи на строителни материали или техните опаковки. Възможно е те да не бъдат изнесени веднага, но докато контейнерите се напълнят.

Остарели структури и отпадъци, които се използват като декорация или допълнителни материали. Останалите елементи се отстраняват след изграждането.

Високоемни отпадъци, които редовно се изхвърлят в специални контейнери.

Вашият коментар