Йога учители обучение в град София

Йога учители обучение в град София чрез курсове за обучение на учители по йога (YTT)

Йога учители обучение

Йога приключението

Този по-малко преследван аспект на приключението допринася за красотата на обучението на учители по йога. За повечето преминаването от практикуващ йога до уверен учител по йога е огромна лична трансформация. Това е този, който продължава да се развива далеч след края на вашата програма за обучение на учители по йога.

В началото само много малко от учениците, които предприемат своето обучение, са доволни от идеята да преподават йога на група напълно непознати! Не забравяйте, че йога включва асани, физически и словесни знаци, както и философия. Неизбежно е съмненията да възникнат в умовете на мнозина по време на курса.

Ще започнете да се съмнявате в себе си и определено ще разберете колко малко знаете за йога. Това е не само нормално, но и ценна възможност за самостоятелно израстване! Всичко това е част от пътуването да станеш учител по йога. Красотата за нас учителите е да видим огромния растеж, който се случва по време на обучение на учители, с тези, които са дошли като студенти и си тръгват като йога учители, уверени да преподават клас и да поемат света на йога!

Изживяването на YTT

Обучението за учители по йога предоставя идеалната платформа да се издигнете над съмненията в себе си. Ще бъдете в компанията на опитни учители и връстници, които са или са били на същата позиция. Те са тези, които ще ви подкрепят във вашето пътуване на самоовластяване и растеж.

Осъзнаването на нашите силни и слаби страни в такава подкрепяща среда ни подготвя за цял живот на лична сила, баланс, съпричастност и състрадание към себе си и другите. Всеки момент на съмнение в себе си може да ни помогне да разкрием слоевете, за да стигнем до истинското самосъзнание. Знанието, че ние сме много повече от сбора на нашите части.

Подгответе се за живота!

Завършването на YTT не е само квалификация – то също така осигурява по-голямо чувство за цел и баланс в живота ни. Независимо къде се намирате в живота, уменията, които усвоявате по време на вашия YTT, ще доведат до по-адаптивни и устойчиви вас, които сте способни да се справите с различните предизвикателства на живота.

Ако искате да започнете с нещо по-леко. Може да пробвате и курсове по гимнастика за здраве в София

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО