Интравенозна терапия в нашата клиника

Ползи от провеждането на интравенозна терапия с витамини:

Ние се грижим се за безопасността на пациентите на всички етапи от процедурата, провеждаме предварителен преглед, ако е необходимо, с няколко специализирани специалисти, за да изключим възможни усложнения повреме на всяка интравенозна терапия;

  • Ние използваме висококачествени сертифицирани лекарства;
  • Ние използваме непрозрачни собствени системи на B/Braun, които гарантират, че фармакологичните свойства на витамините се запазват.

Повече за процедурата

Витаминната интравенозна инфузионна терапия в специализираната клиника е лесен и ефективен начин за подобряване на качеството на живот. След провеждане на курс от инфузии ще се почувствате изключително здрави, изпълнени с енергия и ще увеличите жизнения си потенциал.

Бързото подмладяване и възстановяване на организма е реалност. Запишете се за консултация в нашата клиника и се убедете сами. Ние сме на Ваше разположение за въпроси и консултация.

Интравенозната витаминна терапия е един от най-ефективните методи за подмладяване и оздравяване на тялото, намерил приложение не само в медицината, но и в козметологията. Процедурата е вече много популярна и търсена в Европа, САЩ, Япония. Към нея прибягват както общественици (политици, хора на изкуството, спортисти), също така и обикновени хора, които ценят времето и здравето си.

Вече се обръща много внимание на този метод на превенция. Нашата клиника е сред тези, които са специализирани в ексклузивни витаминни инфузии за здраве и красота.

Какво представлява интравенозната витаминна терапия?

Инфузионната терапия е терапевтична и профилактична процедура, която се предписва за:

  • ефективно лечение и подмладяване на тялото;
  • укрепване на имунитета, повишаване на устойчивостта на стрес;
  • подобряване на тена и тонуса на кожата;
  • ускоряване на метаболитните процеси в организма, загуба на тегло;
  • елиминиране на токсините, след настинка, махмурлук, отравяне.
Как на практика се случва интравенозната дифузия с витамини и минерали

Лекарят инжектира венозно разтвор, съдържащ витамини, микроелементи и хранителни вещества. Така всички полезни компоненти, необходими на тялото, веднага влизат в клетката.

Курсът на инфузионна терапия възстановява водния, киселинно-алкалния баланс в организма, укрепва имунната система, подпомага възстановяването след боледуване, енергизира и повишава издръжливостта на ежедневните физически и емоционални натоварвания, както и устойчивостта на организма към ежедневния стрес.