Изпомпване и почистване на септични ями

Изпомпване и почистване на септични ями, кладенци, канализация

Достойна алтернатива на помийна яма е използването на автономна септична яма, която може да бъде без електричество или летлива.

Модерна септична яма е разположена в запечатан корпус, не излъчва неприятна миризма, не замърсява околната среда и не вреди на околната среда.

Септичната яма се използва главно от собственици на селски къщи, частни къщи, както и търговски предприятия, които работят в промишленото производство и други бизнес области.

Ние сме Фирма ВИК.net. Ние се занимаваме с отпушване, изпомпване и почистване на септични ями

Телефон за да поръчате Вашата услуга при нас: 0878 777 807.

Обадете ни се и ни кажете повече за това как се нуждаете от помощ, независимо дали изпомпвате кладенец, канализация или септична яма, или може би се нуждаете от изпомпване и промиване. Ще можем да изчислим точно цената на услугата за изпомпване и да планираме спешно посещение при вас в най-близко бъдеще.

Изпомпване на мазнини от капани

В сектора на кетъринга, особено бързото хранене, след готвене се генерират отпадъчни води с много мазнини и олио. Преди да се изхвърли в канализацията, такава вода трябва да се почисти, например, с мазнина. Капанът за мазнини задържа масло и мазнини в себе си, предотвратява запушването на тръбите, но както всяко оборудване, изисква поддръжка и поне веднъж на 3 месеца!

Ние притежаваме лиценз за отстраняване и законно изхвърляне на отпадъчни мазнини на депата. Обадете ни се и ние бързо ще решим този проблем вместо вас.

От много години изпомпваме и обслужваме отстраняването на мазнини и ще извършим компетентно тази процедура за Вас:

-изключваме оборудването от канализационната система,

-изпомпваме и отстраняваме мазнините,

-почистваме повърхността на оборудването от образуваното в него масло и мазнини,

-измиваме всички детайли на устройството,

-проверяваме работата след почистване,

-вземаме и извозваме изпомпаната мазнина.

Не се колебайте, потърсете професионална услига за почистване и поддържане на Вашата септична яма.

Вашият коментар