Добри техники за SEO от SEO Агенция

Тази публикация не е за значението на маркерите и оптимизацията на заглавието или основите на SEO. Вместо това има за цел да осигури усъвършенствани SEO техники на страницата, за които се говори по-рядко. Но все пак са важни за всеки, който има онлайн присъствие.

Добри техники за SEO от SEO Агенция, които все още работят

Добри техники за SEO от SEO Агенция. Освен основните стратегии, като правилното използване на HTML тагове, заглавието на страницата и оптимизирането на мета описание. Ще споделим някои практически стратегии, които можете да приложите, за да увеличите трафика си от търсене.

Семантично свързани термини

Алгоритмите на Google се актуализират постоянно, така че е важно да сте в крак с последните новини в бранша. Сега изследването на ключови думи изисква по-цялостен, подобрен подход. Днес собствениците на сайтове и SEO специалистите трябва да разберат по-добре семантичното търсене. По този начин ще гарантират, че тяхното съдържание е подходящо за тяхната аудитория.

Чрез откриване на термини и фрази, свързани с вашата основна ключова дума, можете да отключите нов източник на целеви трафик към вашия сайт. Опитвайки се да се възползвате от поведенията на семантичното индексиране на търсачката и извършвайки задълбочено изследване на ключови думи, можете да откриете синоними и семантично свързани термини, в допълнение към ключовите думи, които първоначално сте заложили да изследвате.

Съдържание, ръководено от намерението за търсене

Google анализира огромните си запаси от данни, за да разбере по-добре намеренията на потребителите и да предостави най-подходящите резултати от търсенето на своите потребители. Целта на търсенето не е кои са търсещите, а какво наистина искат.

Според популярно изследване на Андрей Бродър традиционно има три основни категории заявки за уеб търсене: навигационно, информационно и транзакционно. Непознаването на реалното намерение на целевия ви потребител отслабва шансовете ви да му предоставите това, което търсят.

 

Успешната SEO стратегия трябва да включва разбиране как да създавате съдържание и да предоставяте преживявания, които са привлекателни и подходящи за вашата аудитория.

Говорейки на езика на търсещите

За да разработите по-интелигентни стратегии за съдържание и да осигурите по-добро изживяване на вашите потребители, е важно да анализирате как вашите потребители мислят и търсят вашия продукт или услуга, когато търсят информация в Интернет. Обработката на естествен език (NLP) промени начина, по който работи онлайн светът.

Търсенето премина от прости ключови думи към намерение и контекст. Дигиталните търговци трябва да се съсредоточат повече върху това как хората търсят, да обмислят използването на естествен език в съдържанието и да вземат предвид факта, че различните търсачи може да не използват едни и същи термини.

За да адаптирате съдържанието си към начина, по който хората извършват търсене в наши дни, трябва да обърнете внимание и на естествения език. Тъй като все повече хора използват цифрови системи, става изключително важно да оптимизирате страниците си за гласови заявки, които имат различен характер; това обикновено са по-дълги фрази и дори пълни въпроси. Ако искате да адаптирате съдържанието си към търсене на естествен език, трябва да включите пълни изречения, които съобщават пълното значение.

 

Въпреки че SEO означава „оптимизация на търсачките“, трябва да запомните, че от другата страна на екрана има реални хора. Затова трябва да напишете съдържание за тях и да го направите възможно най-полезно и уместно.

Вашият коментар