Въздействие на лекарствата за ЕД

Тадалафил е лекарство, използвано за лечение на еректилна дисфункция. Това е вид PDE5 инхибитор. Тадалафил е родово или лекарствено наименование – „Cialis“ е маркова форма на тадалафил.

Въздействие на лекарствата за ЕД

Поддържайки го просто, Циалис продължава да действа 36 часа, а понякога и по-дълго и има най-дългата продължителност на действие от всички PDE5 инхибитори. Това се сравнява например със силденафил (Виагра), който продължава около 4 часа. Освен това, абсорбцията на Циалис не се влияе от храната, така че може да се приема по всяко време преди, по време или след хранене.

36 часа – наистина ли е възможно?

Да, въпреки че това не означава непрекъсната ерекция в продължение на 36 часа. Както всички PDE5 инхибитори, Циалис изисква сексуална стимулация, за да действа – т.е.: получавате ерекция само когато искате.

Следният график е събран от няколко проучвания. След прием на тадалафил:

Въздействие на лекарствата за ЕД. Първи ефекти: 16 минути

Някои мъже съобщават за ерекция само след 16 минути.

Среден отговор: 30 минути

Повечето мъже усещат ползата от тадалафил след 30 минути. 52% от пациентите могат да имат успешен полов акт в рамките на 30 минути след приема на тадалафил.

Максимален ефект: 2 часа

След 2 часа максималната концентрация на лекарството е в кръвта.

Тадалафил има 17,5-часов „полуживот“, което означава, че са необходими 17,5 часа, докато половината от лекарството е напуснало кръвния поток. Този дълъг полуживот е причината тадалафил да е ефективен за толкова дълъг период от време.

Все още е ефективен: 36–48 часа

Някои мъже могат да получат добра ерекция до 48 часа. Ето защо тадалафил понякога е известен като „хапчето за уикенда“ – можете да го приемате в петък вечер и пак да го използвате в неделя сутрин!

Всичко изчезва: 96 часа

След 96 часа тадалафил практически изчезва от кръвния поток.

Вашият коментар