Английски език в детска възраст

Как се изучава английски език в детска възраст

С постоянна промяна на видовете дейности

Децата в тази възраст все още не могат да се концентрират върху нещо, за повече от няколко минути, но тъй като нашите уроци са пълни с различни занимания, където децата танцуват, скачат, бягат, занимават се с творчество, но в същото време учат езика. В един урок децата участват в 17-20 дейности.

Емоционално

Предучилищният английски език в детска възраст се преподава с помощта на техниката на емоционално ангажиране. В крайна сметка емоциите са най-добрият начин да заинтересувате дете. Той се забавлява като гледа коте да играе с пеперуда и едновременно си спомня съществителни, глаголи, предлози и като цяло свиква да чува чужда реч.

Нашите координати: LONDON School of English, София , Младост 3,бул. Александър Малинов 51; Търговски център Metro City. Тел.: +359 876 566 322

Защо децата се нуждаят от това да учат английски?

Може би днес този въпрос звучи странно. Много родители дори не обсъждат това, дали децата имат нужда или не, те обсъждат единствено кога децата да започнат да го учат и в кое училище по английски да отидат или къде да намерят добър учител за своето дете? Но все пак защо детето трябва да учи език допълнително, да ходи на езикова гимназия, може би училищната програма ще е достатъчна?

Ако се замислим над този проблем, получаваме следната картина.

В съвременния свят, в света на възможностите и перспективите е много важно да бъдете в крак с най-новите технологии, тенденции и тенденции. Знанието на английски не е изключение. И така, какво дава на детето добро владеене на английски език?

Учебната програма на училището днес е доста наситена. Децата по много предмети учат допълнително: на английски език, по математика и т.н. Тези дейности помагат на детето ви да усвои по-лесно училищната програма. Особено това се отнася за гимназията, когато трябва да полагате изпити или тестове. Ако детето е изучавало предмета допълнително от началното училище и през целия си училищен живот, то в края на училището изпитът или тестването по предмета изобщо не е въпрос! Детето е готово, знае предмета, учи го, учи го 10-11 години, детето е спокойно.

Вашият коментар